Mijn Golfclinic voor een gezellige dag met uw relaties, familie of kennissen.

Heeft u nog nooit golf gespeeld? Of wilt u een leuk bedrijfsuitje of familie feest dan is een golfclinic ideaal. Onze top professionals entertainen u en uw gasten op een van onze prachtige golf locaties.

Een golfclinic is ideaal voor een bedrijfsdag, teambuilding en ook om gewoon met vrienden of familie leuk bezig te zijn met het golfspel.

 

Waarom kiezen steeds meer bedrijfen voor Mijn Golfclinic!

Wat uniek is bij onze golfclinics is dat u het geleerde in praktijk gaat brengen in de golfbaan. U staat dus niet alleen maar ballen te slaan en te putten. De professionals gaan na afloop van de clinic de baan in. Ook is het mogelijk om verschillende wedstrijden te doen tijdens de golfclinic om na afloop de winnaars een prijs te geven. U maakt dus echt kennis met het golfen en u gaat echt golfen.

 

Goedkoopste tarief

Bij ons is succes verzekerd! De golfclinic van ons zijn betaalbaar en alles is mogelijk. Wij kunnen na afloop een borrel, bittergarnituur of zelf een buffet regelen. Alles tegen betaalbare prijzen immers het is tegenwoording al duur genoeg.  Heeft u vragen of wilt u een offerte opgave stuur ons een mail of  bel 030 3200161.