Goedkoop golfles golfclinic om snel uw gvb handicap 54 te halen met relaties of vrienden

Wilt u met uw relaties, personeel of familie leden een paar dagen golfles en leren golfen? Wij hebben speciaal meerdaagse cursussen op verschillende locaties in Nederland. Ook kunnen wij de cursus afstemmen op uw wensen en het is ook mogelijk om uw golfbaanpermissie en clubhandicap(54) te halen.

 

Aan het einde van elke golfclinic golfles kunnen wij meteen het theorie examen afnemen van de Ngf en aansluitend 9 holes lopen om uw handicap 54 te halen.

 

Speciaal theorie avonden voor uw bedrijf of relaties!

Omdat wij zelf de NGF theorie examens afnemen kunnen wij vooraf aan de cursus de theorie avond verzorgen bij u op het bedrijf. Na afloop kan er meteen examen gedaan worden voordeel is dat er meer tijd over blijft voor het oefenen en leren golfen tijdens de cursus. Ook krijgt iedereen vooraf van ons de regelboeken en kan er ook gratis oefenexamens gedaan worden via de website.

 

Steeds meer bedrijfen kiezen om hun relaties te leren golfen via mijngolfclinic.nl wij bieden als een van de weinige een totaal pakket.

 

Ook werken wij samen met een van de grootste cursus aanbieders van Nederland wilt u meer info stuur een mail of klik op de link golfles

 

Golfles >>